Followers

Saturday, August 29, 2015

4 months..

14 APRIL 2015 - Im starting my new job as an Electrical Engineer. That is what Im really want before. But now, #sigh. Semuanya tak semudah dan seindah yang disangka. This time, my job quiet challenging and tough for me. Its not easy actually nak adapt new environment, nak  kena faham flow on handling project and tender as well, sangat sangat merumitkan for me. Yes, Im bit slow actually. Huhu. Dan aku boleh jadi makin slow when Im being pushed, I can be lost focus, can be careless sometimes. Huhuhu. Penyakit macam ni tak elok sebenarnya, but Im really need some more time to adapt and learn everything.

But the most challenging when I need to deal and communicate with people (it comes more tough when I need to deal with man & chinese especially, ) Sometimes rase menyesal aku tak amik bahasa cina dulu masa belajar, gatai nak amik bahasa jepun sebab nak tengok cerita jepun konon. Hamik kau sekarang nak menyesal pon tak guna. Hurm. Part nak deal ngan orang pon kadang kadang rase nak sakit jiwa gak, lagi-lagi dengan lelaki, kalau tak keras kan hati memang dah boleh meleleh jew kadang bila nak handle ngan diorang ni. Lama-lama cemni, hati pon boleh kering, heartless.

Sometimes tak tau nak act macam mana with this new job, nak happy sangat pon rase macam feel tak sampai pon ada. Kawan pon tak ramai, plus environment pon stress jew manjang. Memang takde life langsung. Dulu masa belajar selalu ingat kerja ni best, no problem at all, duit masyuk. Dah keje baru rasa, title 'engineer' tu tak semegah yang disangka, gaji pon dalam range boleh laa nak hidup, nak bermewah memang mimpi laa. Pergi offshore sana la kalau nak hidup senang, tapi hidup lagi lifeless laaa kalau sanggup.

So far, im still searching my interest in life, with what im doing now, I dont think Im so interested with it. It just like, u have a degree of engineering and u used to apply it to have 'A JOB' and not being a jobless. See, your degree actually is only a degree, but you are not enjoying it right. You just enjoying the degree life jew kan? Betul tak? Hahaha. There must be a people feeling as well right. I know laa. Im experienced it.

For now, eventhough im not really enjoy with this job, but im really try to do my best. Even banyak kena marah, buat silap careless bagai, I try to improved myself. I just hope everything going well in future, with Allah blessed inshaAllah. Look forward of it and my future business with my makciks soon. InshaAllah, me and friends, the makciks will release our collection soon. Very very soon. May Allah blessed our journey and our relationship. Amiin.

Makciks.Officiall will be in another post soon, InshaAllah.