Followers

Saturday, March 7, 2015

Sabtu-Day

Selalunya kalau hari sabtu dah bergembira sebab its weekend and cuti. But now, I need to work on every Sabtu. Every sabtu okay, takde skip skip kira minggu ketiga keempat bagai tu cuti ke dok. So far Im okay with it, yelaa at least terisi jugak masa lapang. Tambah lagi aku jenis orang yang cepat bosan kalau takde aktiviti pape nak buatkan. Aku akan jadi stress duduk rumah sengsorang. Hahaha. Melampaukan nak stress sebab bosan. Apakebenda entah.



Cukuplah ahad jew rehat kan, tido ke hape. Usually, hari Ahad aku pon busy gak, ditambah plak adik-adik aku ramai dekat2 sini, and as a 'kak long' aku pergilah visit adik-adik sebab kesiankan diorang, terubat gak homesick aku. Hahaha. Patotnya adik-adik aku yang homesick kan, ini kakak depa yang lebih. Dema pon homescick gak sebenarnya tu, itu yang asyik call tanya 'kak long datang tak this week?' Hahaha. Takkan lah aku nak kata tak kan, kalau dekat tu aku datanglah jugak tapi yang jauh tu sorry la yer dik, sekali sekala boleh lah akak visit. Bukan tak sayang kau tau. Takyah touching k. Mama nak datang selalu susah gak, jauhkan. So I'll take the responsible to comfort them.



Today, aku nak pergi tengok bola kat stadium hokay!! First time ni, rase excited uolls. Hahaha. Bukan minat sangat bola pon, saje jew menggedik nak experienced tengok bola kat stadium, nak tau gak cemane feeling dia. Ecehhh. So weekends, kita enjoice!!!