Followers

Monday, February 23, 2015

Happy Chinese New Year!

Happy Chinese New Year to all chineese friends.


Today, first time experienced kutip angpaw ramai-ramai pusing satu office, banyak gilerrrr okay angpaw. Kalau raya Aidilfitri pon belom tentu dapat banyak cenggini. Quite interesting, sebab mana penah sebelum ni nak kutip angpaw dekat orang cina.




But at least dapat laa mengubati kekecewaan tak dapat bonus tahun, dapat angpaw pon jadilah. Dapat gak cover duit belanja yang dah kering lepas balik kampong ni kan sementara tunggu gaji masuk hujung bulan. Hehehe.




Ini yang untungnya keje company cina, walaupon dalam setengah benda tu nampak macam berat sebelah tapi kalau kita baik dengan mereka kita akan dilayan baik jugak. Yang penting don't lost your respect towards them. Kita cari rezeki ikut jew laa flow. Mungkin rezeki kita akan datang ada disebalik rezeki yang kita ada sekarang. Kan, Who knows.









No comments:

Post a Comment