Followers

Monday, January 13, 2014

Sem break yang terakhir

I was in final year, so this is my last and ever semester break. Later on, there will be no more semester break. Sedih kot bile fikir sekarang ni dah tinggal satu je semester lagi sebelum 'grad'. InshaAllah. And takut pon iya sebab lepas ni I dont what will be happen?? Im still dont have any target. Tapi perancangan tu ada laa tapi belom finalize lagi.

Kalau part sedih ni akulah juara, sebab setakat ni akulah ratu airmata tau. hahaha. Tapi bukanlah yang jenis berjujuran airmata jatuh tu, setakat sobs sobs tu jew laa. Sebab aku jenis sensitip sikit, tersentuh sikit je aku dah sobs, so boleh bayanglah kan aku jenis cemane kan. 

But the ever best moment yang really makes me cry bila aku fikir yang one day, me and my other bekp girlfriends will gonna separate and have our own life without each other. Sumpah aku cakap, aku sayang gila gila gila kat korang pompuans. Uolls have create unforgettable momentas to me. Very cruel uollas. 

So, for this next sem, which our final sem aku harap kita akan create more memorable moments together. This time no more tacing-tacing, sentap-menyentap, perli-perlo ke, kau tak jaga hati aku, aku tak jaga hati kau, kau tak paham aku ke aku tak paham kau ke. NO MORE okay. Kita sama-sama jaga hati kita antara satu sama lain, and tak salah kan kalau cuba satu yang baru. Kalau orang tu tak sama rythm ngan kita, kasi tune sikit laa diri kita kan, biar boleh get along rythm tu jadi sedap kan. Boleh kan semua? Kita sama-sama cuba kay.

Important is, kita jaga satu sama lain. Kalau rasa tak sedap rase je, kita share kita tambah sikit perase. Sama-sama kita betulkan, tak pon berterus-terang, tamau simpan-simpan or tulis luahan hati kat twitter ke (hehehe, sorry babes). Kita semua dah besar, so we should grown up as big sister with a matured mind and heart kan. Aku sayang korang lillahitaala. 

Bekp girls, thanks for always being with me, jadi kawan aku and kadang-kadang tempat lepas tangis aku. Korang jugaklah yang banyak mengubah aku sebab macam-macam jadi within kita for this few 3-4 years dah buat aku banyak belajar how to overcome some of psikologis hidup ni. Tau tak korang ni psiko senanya. HAHA. Whatever it is, Korang sangat sangat best. (y) (y)  (y)  (y) 

Korang please korang, sem depan aku nak kita semua happy happy je, macam sem lepas. Tapi aku nak sem depan lebih lebih happy.  Aku doa kita semua berjaya dengan FYP kita, final exam kita dan BERJAYA mengejar cita-cita kita: TO MAKES OUR PARENTS PROUD OF US. We can do it my dearss. 

How I can describe all of u??
BekpS2 girls 
-macam-macam ragam, perangai, karenah.
-happy go lucky / gila-gila
-comel+manja
-banyak cakap
-nampak tak matang(perangai jew mcm tak bpe matang, pemikiran semua matang)
-selalu bersangka baik (inshaAllah semoga lebih istiqamah)
-bergurau kasar
-mengambil berat
-kadang-kadang suka moody (well, biasalah pompuans kan)
-open minded & kekadang out of mind, hiks
-still available for yang single, HAHA
-suka berangan (kahwin laa, apa laa, bla bla bla.)
-suka memain, jarang nak serius sangat
-menghidap penyakit bising + suka gelak besar (lagi2 kat kedai makan)
-baik hati, pandai jugak jaga hati. hehe
-suka melalak sambil rosakkan lagu (sampai kena warn ngan jiran)
-selalu excited terlebih
-anti budak gedik
-best buddies
-suka main masak-masak (masak pon boleh tahan terer)
-suka buat orang rasa bersalah (hekhek)

So far itu jew lah kot till next entry lah kot. 

p/s: aku macam nak post our memorable moments here. So kalau ade sapa2 ade idea or nak buat karangan berkenaan moments kite semua, boleh send kat aku nanti aku post sini, so kite kite boleh simpan kite punya moments together tu kat sini, okay girls??. (^____^))