Followers

Friday, December 27, 2013

Final year... End year 2013...

Kejap je masa berlalu kan, sedar tak sedar aku dah final year dan tinggal berapa hari jew lagi kita semua akan menyambut tahun baru 2014.

Truly said, 2013 is the best and memorable year to remember. Macam-macam berlaku within this year, suka, duka, manis, pahit, maung, kecewa, gembira dan semestinya yang paling banyak is bahagia. Kalau nak cerita pasal 2013 ni, banyak sangat senanya. Kalau boleh semuanya aku nak tulis kat sini. But, disebabkan kekangan masa dan ketandusan idea, blog ni aku biarkan hambar. Sedihnya rasa. Kalau nak harap aku memorized all the moments, memang tak laa. Sebabnya?? daya ingatan aku agak lemah, bukan bermaksud aku ni hilang ingatan ke ape, aku ni spesis yang pelupa.

Well, apa yang aku boleh coretkan sini, 2013 banyak mengajar aku pelbagai erti kehidupan. And sedikit sebanyak 2013 banyak mengubah aku menjadi lebih baik dari sebelum ini. InshaALLAH, Ameen (doakan ianya berterusan dan aku sentiasa istiqamah). The best part is, 2013 mengajar aku lebih menghargai orang disekeliling aku terutama sekali family dan kawan-kawan.

Friends, I love u all deeply in my heart, through this year, koranglah yang banyak memahatkan moment terindah dalam ingatan(hopefully) dan koranglah yang banyak bersabar dengan karenah aku. I love u all, tak kira siapa korang, uoll makes my life, my day perfect. And I cant imagine hows gonna happen to us when we are far apart one day. Semoga Allah kekalkan persahabatan kita semua hingga ke jannah. So, another year to go, keep fight everyone. Lets convo with the best honour everyone. I love u all.

Welcome 2014, semoga tahun baru ini kami semua lebih istiqamah dan berjaya sebagai seorang anak, rakan, pelajar dan mahasiswa. May Allah blessed us with strengthness, healthy, wellness and success. Ameen.


#studyweek #end2013 #shortpost