Followers

Friday, January 18, 2013

Game Over!

Finally, game over! Checkmate!!! Hiyakkkk.. Ggrrrrr Bbberrrrrr..

Sem5 is over. Semester break just started. Guaa HAPPY bak hang!!! akhirnya segala bala-bala sudah terlepas dengan jayanya. [tak bape jaya sangat pon] but just wait and see for the result. Hopefully segala penat lelah semput kami berbaloi. Kan kawan-kawan.

Currently, gua sudah pulang ke kampung halaman. Mahu merehatkan diri sepuas-puas mungkin sebab dekat setahun gaklah gua tak cuti lelame ni. And, anddd annnnddd!!! It' ll be another year to have a long semester break like this. Sebab next semester break aku dah kena buat LI. Huhuhu. Cuakkss seyhh.

So, peluang yang ada ini, kita enjoy puas-puas. Buat ape yang patut, spend time with family and my other friends. Sebelum ni plan nak keje, tapi tak tau lagi cemane. Tengok keadaan dan pekerjaan ada ke tak. Tapi, bila dah dua tiga hari kat rumah ni, terase macam nak memerap jew plop. Malas nak kuar keje ke ape kew duduk rumah tersangat best bak hang!!. HEHU #sigh

And seperti biasa cuti plan nak kurus [konon]. Tapi baru balik jew nenek dah plan nak masak itu ini. Apekah??? Memang buat nafsu gua tergugatlah, baru dengor dah bayang-bayang kecur lior. brbrbrbr.. Acane nak kurus ni? Acane? Acane?? -_____-'''

Okaylah, selamat bercuti semester kawan-kawan!!!!

No comments:

Post a Comment