Followers

Thursday, December 6, 2012

Busy ke?

Hai my blog, sorry again sebab masih tidak mengotakan janji. I am so busy since I was last post here. Bayangkanlah, setiap minggu ade test, berturut plak tu +plus esaimen yang agak banyak. Memang melampaulah busy nyer kan. Nasiblah kan #studentlife memang cenggini yer dok.

But this sem really really feel too short. Sebab? Maybe dengan ke-busy-an yang non-stop, so tak nampak banyak mase untuk spend bende tak berfaedah (spt kuar meronggeng atau melepak) *sangat sesuatu betulkan. And...... this sem saya rajin study. he he he. #pujidirisendiri *blushing (^___^)

This is fact, im not lying okay. MAMA sile percaya. Thanks jugak kat kengkawan yang telah membuatkan saya ingin lebih study. Sekarang ni, tak ley nak nyorok mane dah kalo taknak tengok orang study, nak tak nak memang kena ngadap. Tu yang berjangkit woii.

Btw, sem ni agak banyak subjek berat, bukan agak tapi memang banyak. Totally it was 5 subject that I need hardly to focus. #pengsan See betapa banyak nyer subjek aku kan, bayangkanlah setiap minggu satu test, haaa dekat sepuloh minggu lah bersengkang mata. T___T

And I have about 3 weeks to finish up all my esaimen and test *yang masih berbaki* then study week. Oh tuhan, *breath in breath out. Semoga kau bertahan Anis. Keep it up ur work hard till end. YOU CAN DO IT!!! Fighting.

So, for those yang akan mengadap final macam aku tak lame lagi. Goodluck uolls. Semoga kita semua berjaya, and sama-sama kita doakan kebaikan dan kejayaan bersama. Assalamualaikum (:

No comments:

Post a Comment