Followers

Thursday, April 26, 2012

Ponteng!!!

Holla, tora datang lagi, hahaha. Dah lame aku tak carut kat sini dan membiarkan blog ni bersemak sampaikan dashboard pon dah makin canggih and aku pon jakun kejap. Woww, manyak berubah woo, macam mana nak guna ni ek?? Opps, ai bute IT so bile nampak peliks cket ai memang kalut. Huahaha.

Sian my blog kan sebab dah lame mak tak bersihkan yer, oke memandangkan hari ni mak ponteng [pehh ponteng uhh!!] ade laa mase cket nak jenguk2 cni. Adik-adik jangan tiru perangai akak sorang ni yang pemalas dan pemonteng. Hahaha.

Mesti blog pon majuk ngan aku macam sume orang nak majuk ngan aku kan. uhhukk. Sebab musabab dah lame tak jenguk u my blog sebab ai sangat busy!! busy sesangat!! internet pon macam ciput, mesti u pon paham kan blog, sory sangat!! #gediks ngengade.

Dah laa ponteng kelas sempat plak aku meng-update kat cni kan. Huhuhu. Bukan ape, this couples days busy sangat! rase macam tak cukup oksigen otak ni nak bernafas. Dengan subject signal yang aku dah frust kat kau, makin malas laa aku nak ke kelas hari ni. Sory lah kengkawan sebab aku tak ke kelas, tapi stress sangat! Lagi pon ni baru first time pon aku nak monteng kelas signal, 2nd time untuk nego laa. Kuikui.

Sebelum ni pon aku bukan kaki ponteng oke, cuma hari ni badan rase letih semacam yang memungkinkan otak pon susah untuk generate nanti. Mata pon susah nak bukak tadi pagi, so, terpakselah ponteng. Terpakse tu yang tak tahan. hewhew.

Hopefully tak de sape yang nak tacing ngan aku harini, kalo tak puas hati try talk to me. Im okay with that. Aku tak suke perangai tarik-tarik muka, perli-perli nihh. Not my style, kalo takley nak cakap direct, take time first then whenever u have ready and calm comes to mama bebeyh. Heee.

Oke, my belog sayangs, see u again later, when ai have my freetime.

No comments:

Post a Comment