Followers

Wednesday, February 8, 2012

Ape nak jadi???

Aku tak tahu dimana nak berakhir kalau bermule pon masih belom lagi. Yes, aku selalu menangguh. I admit banyak bende sudah tertangguh sekarang. Everythings that have been planning doesnt goes well at on time. Maaf aku bukan sengaja.

Tapi tertangguh itu bukan bermakne aku malas, banyak perkara yang menghalang. Dan aku perlu selesaikan satu persatu coz Im not a robot that can finish all in one time. I need a time and space for settle down all my problems. Its actually not problems but tanggungjawab.

And now sampai satu tahap yang aku tak tahu nak selesaikan yang mane dulu. I have too many responsibility to my family especially, to my friends and also to myself. Semua bende aku nak pikir and nak semua orang aku nak jage hati.

(Im always tend to put much pressure on myself actually)huhhh =.='  This is myself let me do whatever I want with whatever I plan. *looks degil disitu.

Memang aku selalu degil tapi degil aku masih tetap bertolak ansur with all this things with #you. Biar laa orang push and cakap macam2 pasal aku camne pon im still with my decision. Buat2 jew laa cam korang tau with what im saying even im not mention anything about it.

Blog aku selalu bermasalah kan? So, kalau tak nak menapak pon takpe tak kisah. This blog pon juz the only place that I can shared and expreesed what I feel but not for sharing what my problems is. Tak kisah laa aku nak tulis ape kan. Peace.

Terima kasih kepada sesiapa yang menapak.

p/s:: For kengkawan, aku still hidup lagi even korang tak nampak aku kat fb tuh. Tak payah nak pikir yang bukan2. Aku saje mahu cube hidup tanpe fb buat sementara waktu. Sayang korang. ;D thanks sebab amik berat.

No comments:

Post a Comment