Followers

Wednesday, January 18, 2012

Jangan lupe lirik


Assalamualaikum..
Korang nampak tak jangan lupe lirik kt atas tuh??
Korang penah tengok tak rancangan tuh???

Sape yang umah ade astro mesti laa penah tgok kan. Zaman sekarang ni umah mane yang tade astro, even kawasan kampung orang asli pon pakai astro, siap dua tiga kuali lagi kt atas umah. Hahaha.

Oke, balik pada jangan lupe lirik, rancangan ni favourite nenek aku kott. Pelik gak aku memula bile nenek aku nak tengok rncangan ni.

Tpi bile ditenung kembali mgkin sebab dah terlampau bosan dan dah xde cter yg lagi best nak ditonton, JLL nii laa yg beliau tonton kan. Aku paham kebosanan itu. Kihkih.

Sobonarnyer, nii bukan tujuan utama eden nak update entry nii. Eden nak citor nii haa, *cehh ckp nogori plak. switch back.

Teman bukanlah seorang yang menghafal lirik2 lagu nih [nak hafal pljaran pon payah ni kan lirik plak kn]. Tpi x bermakne aku xley hafal, cume perlukan sedikit mase dan aku kena hafal dari membace bukan mendengar. 

And bile aku dah dapat hafal tu, lagu tu jew laa aku akan nyanyi smpi satu mase aku akan lupe balik. HAHA. #pelik kan.

Listening skill aku terok cket, kalo lagu tuh aku susah nak tgkap apelah yang penyanyi nii sebut. Tak kisah lah lagu tu lagu melayu ke, kalo english lagi lah kan.

Kalo aku melalak sengsorang, salah lirik tu perkara beselah sampai kekadang aku tibai jew lirik sendiri.Adik2 ngan kengkawan aku selalu marah sebab aku suke ubah lirik lagu, tapi aku tak kisah bukan aku buat show pon kan. hahaha. Asal aku bahagia mendengdangkannya kan. Hikhik.

Okelah sampai disini saje setakat ini. Kemungkinan besar, tiap2 hari aku akan update entry. Puncenyer adalah aku terlampau bosan kat rumah nii. Kesian, kbai.

No comments:

Post a Comment