Followers

Tuesday, January 17, 2012

Drama list cuti sem

Assalamualaikum, Halllu Hallluu...

Selamat bercuti semester kat bebudak degree yang dah berjaya abihkan exam. Kihhkihh, Aku saje nak bagi ucapan coz aku tau ramai yang baru abih paper kan kan kan. [aku dah dekat seminggu abih exam] hehe jangan jeles k.

Memandangkan cuti kali nii juz cuti sebulan, so aku tak dapat la nak keje coz mane ade tmpat keje nak amik orang yang keje tak smpai sebulan. Nampaknye cuti ni aku memerap jew laa kat umah ternak lemak lagi.

Ni pon baru 5 hari aku kat umah, macam2 dah aku sumbat makan. Banyak benor pon makanan kat umah, orng nyer tak lew ramai mane. Ade jew nenek aku nak masak, mcm laa aku nak balik dah esok luse, padahal aku cuti sebulan.

Kononyer nak diet tapi dah cmni acane? hikhik. Dah laa meleret plak aku tulis, ni aku nak tunjuk drama list yang aku dah buat sempena cuti nii. Hasil dari pemerhatian eden menonton tv dua tiga hari nii. Layann.. Hehe



Nada Cinta [indon]
Isnin-Jumaat 6.30 ptg
Act cter nii dah lame tayang, aku slu tengok cter nii bile 
aku balik kejap2 kt umah, disbbkn mak ngn adik2 aku layan
cter nii, n aku pon terlayanlah sekali. Ngeh3.



Bicara Hati
Selasa 9 mlm
Diz drama adaption from novel
dats why aku giler2 nak tgok cter nii.
[peminat novel mmg cmni]



Vanilla Coklat
Selase 9 mlm [clash ngan BH, huhu]
cter ni pon best tapi aku tgok kt tonton jew laa
aku minat kat si izara nii, love her acting style.



Ariana Mikhail
Isnin- Selase 8.30 malam.
Semalam aku tengok first epi cter nii
cm best jew, so layan gak. 
HEHE

Setakat nii jew laa aku ley wat list, banyak lagi sebenornye.
Tapi disebabkan kemalasan nak crik info, so takdelah kt cni. Aku juz buat list favorit jew.
Sesape yang suke layan drama tgok laa ek, cter2 sume di atas mmg best. tehee.

Oke, selamat menonton yer semua.

No comments:

Post a Comment