Followers

Wednesday, October 12, 2011

#saving

http://www.cute-smiley.com
Olla, annyeong..Petang yang ssepii, dan aku ditinggalkan keseorangan melayani perasaan dan memerapkan badan. HAHA. Memang tu lah hakikat kehidupan aku sekarang. Kalo tak memerap, makan. Camne nak kurus kan!! hmmm. Tapi sume tu bersebab...

Sebabnye???? aku mahu men-saving kan poket money aku. Cube untuk menahan nafsu untuk tidak keluar meronggeng ke sana ke mari + kengkawan aku pon sume sibok dating, susah nk spend time bersama in case mmg dah planning awal la kan.

Hakay, skang aku memang sangat sangattt mahu berjimat cermat. Kalo nak beli makanan pon berpkir pikir gak, inikan nak beli bende lain. Tak pelah kan berkorban untuk kebaikan. Ag pon sume bende dah ade, ape ag yang tak ade kat aku ni. Makan pakai sume dah cukup.

Walaupon keje aku dok memerap jew, tapi aku tak rase rajin nak update cni selalu sebab internet tersangat laa krokkkk krokkkk macam tetttt. Jangan rindu aku sesangat ek,hehe..

kbai. HAHA

i love HARORO oppa.. HAHA

1 comment:

  1. saving tue bagus tp jgnlah smpai mkan mknan yang tak berkhasiat kayh.kesihatan pown kne jaga jugak yeaa :)

    ReplyDelete