Followers

Friday, September 9, 2011

Kahwin jom!!!

http://www.cute-smiley.com
Hahahaha... Giler tak tajok entri aku nii. Yes aku memang giler lately nii, sebab aku dah giler bayang. Huahaha. Giler bayang kat sapo pon den tak tau. Giler bayang nak kawen kottt. hehehe..

Ceyesly naluri aku makin gatai nak kahwin sekarang sebabnyo??? aku tengok orang yang dah kawin nii bahagienyer laaa, jeles mak jemah. Tambah-tambah kawin teros nak dapat anak. Yang tu paling aku excited tu. Ngeh3..

Aku suke giler kat bebudak sebenarnye. Sampai adik2 sedare aku yang kecik tu pon aku dah layan cam anak sendri. Konon nak feeling2 dah ade anak laa kan. Hikhik. Gediks kan..

Actually tak salah kalo nak kawin mude ni, lagipun dalam Islam pon menggalakkan kahwin di usia mude. If student nak kahwin sesame student dan masih tak mampu nak menanggung tanggungjawab zahir macam

nafkah tu, nikah khitbah lebih memudahkan. Okes sebenarnye aku tak tau sangat nak explen pasal nikah khitbah ni dan seeloknye korang GOOGLE la sendiri ek.

Tapi kalo malas dah nak google klik sini and bace+pahamkan lah sendiri ok.

p/s:: sape nak kahwin ngan aku angkat kaki???hahaha..

2 comments: