Followers

Thursday, July 7, 2011

rindu tahap dead dah nii..

http://www.cute-smiley.com

     Kredit to ; bebudak petai crew ; bebudak kmtk ; bebudak bekp/utem ; kengkawan aku dah rindu korang sume tahap dead dah nii. Rindu nak gelak-gelak tahap tak hengat + gosip-gosip isu semase, wahahaha.

Weyhh, kome-kome tak rindu kat aku kew???? aku kangen bangat sama kamo somoa, kapan kite boley ketemuin??

Jomlah kite ngedate sama-sama dong!!! daku kebosanan tanpe temen kamok tawok. SESAPE free meh jomm mehh kite ngedate-ngedate yakk. ngehehe..

Duduk umah ni terlalu lah bosan sebab takde geng nak sembang wlupon aku keje. Kat tempat keje ade gak laa menyembang-nyembang tapi tau-tau laa karenah bebudak sekolah nii cmne, ngade- ngade telebey cket. Tak larat mak, nak layan nyah.

Adeihhh membilang-bilang hari, dah msok 2 bulan aku cuti dan tinggal 2 bulan lagi nak balik U balik. Otak pon dah mule tepu, nasib laa tiap-tiap hari aku kena mencongak kire duit kalo tak otak nii dah dead zero level dah kot.

p/s:: mase nii cepat je ehh berjalan tup tap tup tap tak sedar dah nak ramadhan, badan aku tak kurus-kurus gak lagi. whee..

No comments:

Post a Comment