Followers

Wednesday, July 6, 2011

kepale pusing!!!!

http://www.cute-smiley.com
     Lately nii, kepale aku asyik pening jew, peningnyer bukan maen ase macam nak hempuk jew kepale nii [ tupon kalo kepale nii bola, hempuk betoi2 mati plak aku, den tak kawin lagi]. Kadang2 tu kepale nii jadik pusing pusing ase nak pitam, pastu perot rase mual. Apsal nii???? haaa, jumpa doktor????? NO, no, No IT isnt.

    Sory mak, saya memang pengecut nak jumpe doktor. Dah bertaun aku tak jumpe doktor last pon coz saket gigi nii plak nak check2 kat badan aku nii. Tanakkk!!! saya takott kat doktor laaa. Takde ubat laen ke ekk untuk hilang kan saket kepale nii selain panadol??? Aku memang tak makan panadol, dan selagi boleh aku akan bertahan saket dari aku amik panadol.


    Sebabnyer??? aku penah terbace negative side effect panadol nii kat blog mane ntah, then, sebolehnyer aku nak elakkan laa amik panadol nii. Aku nak hidup lame lagi laa oiii, huhhhh, tapi saket kepale nii camne plak? jumpe doktor pon aku dapat ubat gak, paracetamol. Tapi paracetamol doktor ngan panadolnyer lain kan?

     Nampaknyer terpakse la bertahan dulu dengan menempek-nempek koyok di kepale sampai penoh kat dahi. Adeihhh. Tolonglah, tade ke cara lain nak hilangkan saket yang melampau-lampau kat kepale niii???? Ya Allah, jauhkanlah aku dari sebarang penyakit merbahaye, Amin...

p/s:: update sambil kepale kesaketan diwaktu keje. cepat laa pukul 6 nak balik!!!

No comments:

Post a Comment