Followers

Sunday, July 17, 2011

Harry Potter vs Lord Voldemort

http://www.cute-smiley.com


     At last, Harry Potter it all ends.. 
     Apekah pengakhirannyer??? siapakah yang memenangi kekuasaan magis? mahu tau jalan ceritanyer??? 



^
^
^
^
^
Tengok sendiri laaa ek...weeee..

     Malam tadi aku sekeluarga besar aku, mama + makcik, pkcik and all my kezen & siblings pegi tengok wayang Harry Potter and the deathly hallows part 2. Aku tersangat laa happy, excited dan sedih di penghujungnye coz lepas ni will be no more HARRY POTTER.

    Ape-ape pon ending of the movie tersangat la puas hati dan terbaekkk!! weyhh tak payah laa aku nak cter lebey korang tengok laa sendiri kat pawagam yer. Nah tgok trailer jew aku letak..


    HARRY POTTER, will be miss u. Im really crying at the end of the story. Hehehe, gedix kan aku. Aku memang peminat tegar Harry Potter dan membesar dengan sume siri movienyer. So, sangat la terase nanti bile dah takde siri Harry Potter yang seterusnye, sebab kalau tak aku memang sentiasa tertunggu-tunggu kemunculannyer. Huhuhuhu..

    I LOVE U HARRY POTTER!!!  ♥ ♥ ♥ ♥ 








p/s:: anak HARRY dalam ni tersangat la hensem kan, blue eyes weyhh..hehehe..selamat menonton yew.. (^_^)

No comments:

Post a Comment