Followers

Saturday, July 9, 2011

BERSIH 2.0? bersih sangat ke?...

http://www.cute-smiley.com     
     Kat luar sane sume orang sibuk kecoh-kecoh pasal BERSIH niii. hey tambii apa BERSIH bersih, saya tara paham laa. Bunyik dah sedap BERSIH suci jew kononnye laa tapi aku tak nampak pon perhimpuanan nii macam bersih sangat, bertambah huru-hara adelah.

     Kat KL tu sane sini jalan jem, lalulintas pon tersekat. See kan dah menyusahkan orang ramai, hal yang sepatutnye boleh setel cepat pon boleh jadik tertangguh. Nasib laa hari nii weekends Sabtu and  cuti but for government je la cuti yg keje ngan swasta tuu tak tentu lagi. Cian laa sape-sape yang terlibat ngan masalah manusia-manusia yang nak BERSIH BERSIH sangat nii.

    Dah laa STOP this BERSIH la, jangan menyusahkan rakyat. Harap-harap perkara macam ni tak berpanjangan, dan semua kembali sperti sedia kala. Jangan nanti rakyat negara Malaysia yang harmoni berbalah satu sama lain. KEMONLAH, satu Malaysia!! mane pegi semangat tuh sume Malaysian. Hope jugak, janganlah korang menyokong mane-mane pihak. Teruskan semangat yang ade sebagai 1Malaysia. Saya berbangga jadi ANAK MALAYSIA. PEACE! i want keamanan.

tgok muke baby nii bersih je kan, even or if baby ni Malaysian pon dye mesti nak membesar dalam suasana yang aman kan. BERSIH laa seperti bayi tanpa ade kekotoran hati dan busuk hati sesama sendiri.

ps:: Bersihkan HATI dulu... pastu baru BERSIHkan badan seputih-putihnya... pastu baru BERSIHKAN jalan or stadium.

No comments:

Post a Comment