Followers

Monday, July 25, 2011

Aku suke lelaki yang pandai tukar tayar boley?

http://www.cute-smiley.com
     Hari ni macam macam hal jadik, bermule dari pagi aku kena pergi ke Balai Polis sengsorang diri untuk bayar saman kereta mak aku. [ade 2 saman, & due2 bukan aku buat] Dah la aku datang pepagi bute org pon takde sgt, hati ni plak dub dab dub dab jew bile masok kawasan Balai Polis tuh. Nasib la kejap jew dah setel kalo lame lah aku kat situ mau pengsan dibwatnyer. wahahha. Ngengade.. ;)

    Tengahari plak, mase aku nak balik masok keje balik tayar kete plak pecah. Waduh waduhhh memang bikin hal lah jawabnyer. Then aku kol laa mekanik mak aku suh datang, dah tu datangnyer lewat sejam plak. Tak pasal2 aku tak dapat masok keje balik petang nii sebab dah lewat sangat.

    Haila, aku rase nak kena blaja laa tukar tayar kete ni sebab selalunye la kan kalo perompuan ni dalam situation yang agak darurat camni iaitu tayar pancit konpem2 akan teros mengekol seorang yang bernama lelaki. Konpem konpem laa, rata- rata akan buat camtu punyer kan kan?? kalo tak bapak, mesti boipren laa, bespren laa ape ape laa kan. Aku cakap betoiii punyer.

    So, to be an independent girl or women u SHOULD to know HOW to tukau tayar anda. Carenye??? pergi laa blaja sendiri yer. Hehehe.. Aku dah tahu laa carenye sebab aku tengok brader pomen tu tadi care nak tukor tayar and dye pon ade ajor aku cket2. And im really adore with any lelaki yang tahu tukar tayar ni.

   Wahai laki-laki sekalian, adakah anda tahu nak tukar tayar kereta nii??!! Malu laa, kalo laki tak reti tukar tayar pancit ni kan. Conclusionnyer, laki-laki luar sane kalo tak tahu nak tukar tayar blaja la yer, jgn nanti awek anda atau bini anda yang tukar kan tayar pancit. Jangan malu belajar. Wahahaha.

p/s:: saya sudah anda???ngeee.. (^_^)

No comments:

Post a Comment