Followers

Tuesday, June 7, 2011

macarons ♥ it ♥

http://www.cute-smiley.com
Korang tau ape tu macarons???
mesti ade yang penah makan kan
ni dye MACARONS nyer
taraaaa...


colourful kan..
kalo nak tau macarons ni sjenis makanan from Paris
a.k.a  perancis laaa.
& name pon from paris konpem2 la mende ni 
manis gler...
manis2 pon ramai je yg suke makan nii
jgn terlbey makan udah lew
nt pnykit laen plak dapat.
hehehe
fes time aku jumpe mende ni kat Singapore
a years ago, sedare aku buat sendiri tau
sedap sehh & tak terkate ketike memakannye
then aku balik Malaysia tak penah jumpe lagi la pastu,
agak susah nak cari mende ni kt sini
coz still not femes yet.
Kalo nak beli ade jew juai
kena pandai godek2 cari kt google lew yew.
Macarons ni kalo beli bley tahan agak mahal hargenye
sebiji tu pon dah rm4.50
bygkan kalo dah sedap nak makan byk2
mmg xdopek laa den ckp.
So, conclusionye kalo pandai buat
mmg sedap la melantak mende ni bebanyak kan3.
Aku dah byk search kelas2 belajar buat macarons ni
tapi sume around KL, IPOH & JB.
agak jaoh jgak.
Aku mmg dah jatuh cinta kat Macarons ni,
& teringin sangat nak blajar buat mende ni.
InsyaAllah..
wanna be attend the class ahead.


yg ni heartshape
sweet & comel kan?


atas ni plak Macarons2 yang dijadikan hantaran,
sweet kan,,,
i want it!!!
pls someone give it to me..
weeeee...
♥ ♥ 

No comments:

Post a Comment