Followers

Thursday, June 9, 2011

korang tgok AF9?

http://www.cute-smiley.com
      Kaw-timm, wah hahaha. Korang tau ape yang aku mepek tu? eleh tipuu kalo tak tau. Sume orang mesti tgok AF9 kan, aku sure dan yakin 180% mesti ade yang tau gak kan. Kome kalo tak minat pon msti ade yang tertengok gak kan konpem paling paling pon tgok iklan. Rumah-rumah owang skang sume dah canggih, sume ade piring astro kan [lagi2 kat perkampungan org asli pehh kalah pekan].
   
     Hakeyy hakeyyy, sape yang tak tau kaw-timm trademark si Hazama AF9 tuu, kire mmg tak tgok AF la kot. Alah budak budak kecik pon tau kot malah pakcik makcik pon tau kaw-tim kaw-timm nii [aku tak sure pon ape mknenye n sebutan nye taram sjaa]. Papepon aku jgak sudah terminat pada itu Hazama & aku hope dye laa yg jadik juara AF9 nt. Korang undi tau jgn tak undi [promot jew lbey tp aku xtak undi pon, tade duit aku hahaha].

    Aku memule tak minat gak nak tgok AF9 niii cam boring jew + hambar kan. Sape sokong sape sokong? sile angkat tangan macam saya @ ala-ala usop wilcha. Tapi ble nak dekat2 final nii cam bes plak kan. Sume ini bermule dari ketidak adean kerjaan aku dirumah, keje aku skang ngadap tb tak pon on9. Lagi pon adik adik ngan mak aku laa stat tgok dulu AF9, kalo tak aku tak tgok gak.

   AF9 aku minat si Hazama jew, yang laen aku tak minat sgt kalo konsert pon part Hazama jew aku tgok. hehehe. Korang pon mesti suke Hazama kan kan kan? alah suke laaa. Korang nyesal kalo tak suke Hazama nanti, haaa. HAHAHA. Hazama mmg kaw-timmm laa, rock bebeyh. Sore dye pehhh sentap mak, sedap seh lagi lagi aku suke dengan lagu POKOK ft ngn Meet Uncle Hussein. Act bukan ft pon but dlu dye penah join MUH, pasni tak tau la plak kan. Lagu tuu mmg layan beb, aku suke aku suke. *gedixx..


nahh kome dengor sendiri laa maleh awok nak cite..




*i do like his style; slumber but funny
yg penting chillax...
hanye untuk suke-suke; peace yaww.
waiting for final AF9.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hahahaha :D
    same lahh kite.
    HAZAMA kawtimm.

    ReplyDelete
  3. nana: hahaha, xpe2 ak pon xmnt sgt tp hazama jew aku minat..
    aiin: yeahhhh KawTimm..

    ReplyDelete