Followers

Saturday, May 7, 2011

oh my purse!!!

http://www.cute-smiley.com
Tadi awok pergi laa pasar malam dengan family awok ni, sekali mase nak balik ke kete jalan punyer jalan, ngan purse dikepit kat ketiak coz nak pegang tangan pon penoh dah ngan makanan [mknan jew awok suke bli yang laen] hehehe. So, nak di jadikan cter mase nak lintas jalan tuh kete punyer laa banyak, pastu aku terpakse laa pimpin adik-adik aku yang 2 orang tu nak lintas same.

 Last2 sampai kat tepi jalan aku ase ketiak ni ringan jew xde bende, baru laa aku pasan yang purse aku tercicir maybe terjatoh mase aku pimpin tangan adik adik aku kot. Pastu ape lagi aku toleh la kt tengah2 jalan tu, tengok2 purse aku dah kena golek ngan tayar kete. Aishh, sedih kot purse yang aku jage tu jatuh pon xpenah tuptup terus kena golek ngan taar kete, apela cuai sangat aku ni. 

Nak tanak tepakse laa aku berani kn diri pegi kutip, nasib baek kete tgah tak banyak. Dapatlaa balik purse kesayangan aku tuh, wlupon purse murah jew. Pehh mmg cuak kot, dalam tu dah laa de macam macam duit aku tak lew kesah sangat tpi segala macam kad dalam tu laa yang aku kesah. 
PURSE! aku tak mahu kehilangan kamu lagi.
jangan laa buat camni lagi
mau saket jantung aku dibuatnye
[selagi aku x ganti baru la]
hehehe.
gambor nii bukan purse sebenar
hanye hiasan semata mata.

3 comments:

  1. letak je la gmbr purse sbenar..hehe

    ReplyDelete
  2. ha ha ha..
    x sempat lew nak letak..

    ReplyDelete
  3. ecece..ingtkn purse bru tgk caption bru tau hiasan semata-mata~

    ReplyDelete