Followers

Thursday, May 26, 2011

'Nora Elena' i loike.. ;)

http://www.cute-smiley.com
     Wah nampaknye besar giler effect drama 'Nora Elena', yelah bukan ape tiap2 hari aku on9 fb ade je budak yang akan update pasal cter ni. Tapi cter nii memang tiptop best siott, dah lame slot akasia tak kuar cter best2 kan lepak fenomena Adamaya then skunk see Nora Elena fever plak.

    Btw, first time aku tgok cter ni memang dah tersangkut la, tak sabor2 nak tgu yang next episode punye. Bile nak weekends ag laa, lamenye ase menunggu next Isnin tu, terseksa rasenye Jumaat-Ahad. ecehhh..hehehe. Dah laa heronye memang feveret aku Aaron Aziz [oh my hero], ngeng ngan heroin yang cun melecun Siti Saleha, tiptop la dye berlakon aku suke sangat, ag pon before ni pon aku dah suke tgok drama2 dye n memang dye boley meletop laa pasni bior kalah fasha sandha. bhahaha. [gelak jahat, aku memang tak minat Fasha Sandha tu pon].

    Dan tak sangke jugak drama ni adaptation from novel 'Kasih Yang Suci', aku memang dah penah bace novel ni lame dah mase matriks dulu but not my novel laa. Then, ble 2 3 episode tgok baru perasan yang macam penah dengar je jalan cter drama ni. Aku ngan adik aku pon ape lagi search punye search jumpe laa, btoi rupenye cter nii amik dari novel ni.


    Frust plak rasenye yang aku takde novel ni, hehehe. Bukan ape saje lah nak excited2 cket kan, konon2 nak compare la same ke jln cter novel ngn dramanye. So, dari ape yang aku dapat tau 70% je persamaan antara novel ni ngan jalan cter drama 'Nora Elenaa' tu. Ok la tu, yang penting cter ni meletop, i loike very muchos. ngahahaha.

    Hmmm, sountrack drama ni pon best tau, Erry Putra nyanyi ngan Reen Rahim, ok Reen Rahim tu aku tak kenai la sape but her voice mmg touch laa, layan sehh. Erry Putra plak kan pelakon cter tu gak jadik Inspektor  Amir, sume pon kenaai kot. Orite sampai sini jew jom layan lagu ni yokkk.

No comments:

Post a Comment