Followers

Friday, May 27, 2011

Talking To The Moon ♥

http://www.cute-smiley.com

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the
sun goes down
someone's talking back
Yeah
They're talking back

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Do you ever hear me calling?
Cause every night 
I'm talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away...


 ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

Thursday, May 26, 2011

'Nora Elena' i loike.. ;)

http://www.cute-smiley.com
     Wah nampaknye besar giler effect drama 'Nora Elena', yelah bukan ape tiap2 hari aku on9 fb ade je budak yang akan update pasal cter ni. Tapi cter nii memang tiptop best siott, dah lame slot akasia tak kuar cter best2 kan lepak fenomena Adamaya then skunk see Nora Elena fever plak.

    Btw, first time aku tgok cter ni memang dah tersangkut la, tak sabor2 nak tgu yang next episode punye. Bile nak weekends ag laa, lamenye ase menunggu next Isnin tu, terseksa rasenye Jumaat-Ahad. ecehhh..hehehe. Dah laa heronye memang feveret aku Aaron Aziz [oh my hero], ngeng ngan heroin yang cun melecun Siti Saleha, tiptop la dye berlakon aku suke sangat, ag pon before ni pon aku dah suke tgok drama2 dye n memang dye boley meletop laa pasni bior kalah fasha sandha. bhahaha. [gelak jahat, aku memang tak minat Fasha Sandha tu pon].

    Dan tak sangke jugak drama ni adaptation from novel 'Kasih Yang Suci', aku memang dah penah bace novel ni lame dah mase matriks dulu but not my novel laa. Then, ble 2 3 episode tgok baru perasan yang macam penah dengar je jalan cter drama ni. Aku ngan adik aku pon ape lagi search punye search jumpe laa, btoi rupenye cter nii amik dari novel ni.


    Frust plak rasenye yang aku takde novel ni, hehehe. Bukan ape saje lah nak excited2 cket kan, konon2 nak compare la same ke jln cter novel ngn dramanye. So, dari ape yang aku dapat tau 70% je persamaan antara novel ni ngan jalan cter drama 'Nora Elenaa' tu. Ok la tu, yang penting cter ni meletop, i loike very muchos. ngahahaha.

    Hmmm, sountrack drama ni pon best tau, Erry Putra nyanyi ngan Reen Rahim, ok Reen Rahim tu aku tak kenai la sape but her voice mmg touch laa, layan sehh. Erry Putra plak kan pelakon cter tu gak jadik Inspektor  Amir, sume pon kenaai kot. Orite sampai sini jew jom layan lagu ni yokkk.

Wednesday, May 25, 2011

25 Mei sentiase dihati..

http://www.cute-smiley.com
     Dah lame aku tak update ape ape kat blog aku nii, dah bersarang-sarang dah. Nak buat macam mane aku terlalu laa takde mase nak mengarang [idea pon takde], then ade ade jew masalahnye dan sumenye berpunca dari streamyx aku yang buat masalah. Jenoh jugak dekat 2 mgu tade internet. So, terpakse la aku biarkan je blog nii tanpe kate.uhukk.
    
     So, back to 25 Mei, actually nii tarikh birthday arwah abah aku. Walaupun dah 7 tahun arwah sudah tiade, tpi tarikh hari ni aku tak penah lupe dan aku akan sentiase mendoakan kesejahteraan arwah disana disamping yang maha Esa. Telah ditetapkan perjanjian sehingga seusia itu saje kite bersame, mungkin itu yang terbaik untukmu abah. Hanya doa yang dapat kutitipkan untukmu.
     
     ABAH......the only words that im really missed to call..the only u that i missed ur hug..U are the only..
     semoge roh abah tenang dan aman disane, amin......

Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's day MAMA..



mama I love u so much.
U are such a strong women that i ever known on diz world,
Im really thankful for giving me a chance for having u as my precious mum.
I love u mama really really love u..
U are my biggest idol and strongness in my life.

Saturday, May 7, 2011

oh my purse!!!

http://www.cute-smiley.com
Tadi awok pergi laa pasar malam dengan family awok ni, sekali mase nak balik ke kete jalan punyer jalan, ngan purse dikepit kat ketiak coz nak pegang tangan pon penoh dah ngan makanan [mknan jew awok suke bli yang laen] hehehe. So, nak di jadikan cter mase nak lintas jalan tuh kete punyer laa banyak, pastu aku terpakse laa pimpin adik-adik aku yang 2 orang tu nak lintas same.

 Last2 sampai kat tepi jalan aku ase ketiak ni ringan jew xde bende, baru laa aku pasan yang purse aku tercicir maybe terjatoh mase aku pimpin tangan adik adik aku kot. Pastu ape lagi aku toleh la kt tengah2 jalan tu, tengok2 purse aku dah kena golek ngan tayar kete. Aishh, sedih kot purse yang aku jage tu jatuh pon xpenah tuptup terus kena golek ngan taar kete, apela cuai sangat aku ni. 

Nak tanak tepakse laa aku berani kn diri pegi kutip, nasib baek kete tgah tak banyak. Dapatlaa balik purse kesayangan aku tuh, wlupon purse murah jew. Pehh mmg cuak kot, dalam tu dah laa de macam macam duit aku tak lew kesah sangat tpi segala macam kad dalam tu laa yang aku kesah. 
PURSE! aku tak mahu kehilangan kamu lagi.
jangan laa buat camni lagi
mau saket jantung aku dibuatnye
[selagi aku x ganti baru la]
hehehe.
gambor nii bukan purse sebenar
hanye hiasan semata mata.

Friday, May 6, 2011

freedom!!!

http://www.cute-smiley.com
hoorayy!!! akhirnye...
setelah 3 minggu aku biaq kan belog ni 
bersarang dah mcm sarang labah2 plak aku nengoknye 
bukan ape awok nii ade tanggungjawab besor
sem lepeh result awok terok
sem nii awok nak lew result tu elok cket
tak yew kan??
jenoh gak laa awok ni bertungkus lumuih stadi
sampai hotak awok nii pon jdik blur jew kengkadang
tpi takpe asalkn aku puas hati sebab
bala-bala final exam sudah tamat
jawab exam pon boley lew
nak puas ati cket..
awok nii tak lew confident sangat tapi
confident la jgak
ngeh3..

&&&


the best part is
awok dah freedom
I FREEDOM FOR 4 MONTHS
hooyeahhh...
jangan jeles yew klo tak dapat cuti lame cam awok ni,.
he he he he..
SELAMAT BERCUTI lew pada yg bercuti lame cam awok nii yew..
weeeee...

pehh betape bahagienye laa hidup ni bile dapat cuti lame
dah lame tak dapat cuti lame cenggini
dan akan bertambah bahagienye idup klo dapat menghirup udare segar pantai diwaktu ini dan merasakan nikmat FREEDOM ni.
ahhhh indahnye kehidupan


ahhh nikmatnye kalo awok dapat meng-FEEL 
cam gambor atas tuh...
ohh angin laut....
bilekah awok dapat meng-FEEL cenggini.
BEST-NYE...