Followers

Friday, March 18, 2011

Saya muke garang????

http://www.cute-smiley.com


first impression org org yang kenal aku 
mase mule2 kenal msti sume akan cakap aku ni sombong.
muke garang jew tak senyum la ape laa bla bla blaa..
then depa tak berani la nak tegur, 
plak tuh depa same kan aku macam guru besar yang garang.
aduhh sampainyer hati.....
mmg lah aku besar tapi xlew garang mane. 
Bese laa klo org nak garang2 kan, 
tpi kes aku plak, 
mmg naturally muke aku nampak garang tu pon bile aku tak senyum 
coz mulut aku nii akan senyum terbalik kalo aku buat bese jew. 
But doesnt mean kite tak senyum tande kite sombong kn kn kn???
time bile aku tak senyum yang nmpk sombong tu 
time cam aku dalam keadaan rilex2 jew laa,
korang pon kalo xtgor aku mmg jgn harap la aku nak tgor jugak. 
Kihkihkih.. 
I am a person yang jenis akan tgu orang laen tgur dlu
bru akan berkawan or bercakap ngn orng laen. 
dan bukan bermakne aku sombng gak ek, 
cume pemalu cket laa nak tgur org2 yang bru nak kenai nii. 
Dah memang sejak azali lagi aku sangat la pemalu yang teramat 
cume bajet2 jew tak nak bagi orang laen perasan. hikhikhik..
Aku nii pon suke jugde people from first sight, 
bukan nak ngutuk orang kew pilih bulu kew 
juz nak tau jew orang ni spesis camne2, 
plak tu mule2 kenai kan, 
nt takde la aku taram aci bantai dan selamba aku jew, 
bwat2 laa cover cket 
then kalo dat peeps spesis yang sekepale ngan aku 
baru laa aku get along ngan depa cket2. 
Btol x betol x??? 
korunk yang dah kenai aku 
tau laa aku nii spesis camne kan...
Naaa, jgn kate aku memilih kawan plak ek, 
aku kawan jew ngan sume orang 
tp boley rapat ngan spesis yang tertentu jew, 
slunye spesis2 ini akan dijumpai 
di kwasan2 dinasour ber-hibernate. 
Hakhak..
cume satu jew yang uolz kena tau, 
jgn lah tgur aku bile aku betoi2 tgah berapi or 
when ive no mood, 
nt sume orang aku sembuq ngan api cam tyrex..roarrrrr..
[aku ni panas baran gak bese lahh mmg spesis bulan api 
punye orang cume i'll try control a bit laa].
So, as a conclusion, aku ni spesis yang huhahuhaa 
yang kadang2 sampai tak tau malu. 
But huhaahuhaaa aku ngan mem2 aku pon 
we are not gedix ok, 
juz wanna have a fun dgn gelak kuat kuat sampai berterabur, 
ske buat mende tak tau malu dpan org rme, 
merepek merapu meraban smpi senak perot gelak, 
buat lawak lawak semi antarabangsa 
tapi yang penting otak tak kotor 
& free from mencarut ok. 
Kepade sesape yang suke jugde hidup orang 
or ske kritik orang sombong and so on tuu, 
biarlah idup orang tu, 
let them be wat they want and 
as long as they are not disturbing uolz dah laa. 
Jage lah diri sendiri lagi bagos. 
Terakhir sekali...
walaupon muke daku nampak garang dan sombong 
macam guru besar tapi hati nii baek dan telus. 
Ngeee...
tak caye??? cubelah...
Assalamualaikum, amigos.

1 comment:

  1. ermmm sori la ckp guru besaq.
    gurau ja.nak bg ang senyum.
    sapa x sedey tgk mmb sedey.
    adeyhh dgq lak lgu blog ang ni.
    adeyh ang mmg sja nk bg aku reyau ka?
    heeheh
    btw lov u alwayz my fren

    ReplyDelete