Followers

Wednesday, February 16, 2011

pitam!!!

http://www.cute-smiley.com
     tasek UTeM-petang tadi:; berite melaporkan seorang kanak-kanak riang yang menghadiri kokurikulum Kayak didapati pitam selepas jogging hanye separoh tasek. Kegirangan & kesemangatan pada awal2 nye tros ilang selepas dikhabari akan melakukan water confident-bermakne akan memasoki ayer tasek UTeM yg tersangatlah wangi itu.

     Dikesempatan yang ade, ingin mengucapkan ribuaan terima kasih kepada rakan seperjuangan kerana beliau pon nak ngelat dari memasoki ayer tersebut. Oleh itu, kerana keaadaan yg hampir2 nak pitam[ tp blom pitam ag ] kanak2 itu pon tros cbe utk pitam dan akhirnye betol2 pitam seterusnye..huhuhuhu..

     Bintang bintang pon berkedipan di atas kepala, dan berpusing seperti bulan mengelilingi zuhal. Hahhhh peninn nyee..Keadaan mnjadi semakin parah apabila perot mule berombak ombak seakan akan tsunami akan melande dan terase spt ade angin mau kuar dri prot, aduhh sakit sehh prot. Tapi tertahan tahan juge krne trdpt rme mgse disitu. [Toilet situ takdak air, aigoo] 

     Huahhh jgn lah jatoh saket time2 camni, tak suke!! tak suke!! dngan muke yang kemaluan cbe juge menggagahkan diri namun masih tidak berdaya. Seperti badan ini telah tidak tertanggung lagi, dan cube menahan utk tidak menangis. Sabar! sabar!! kuat kan semangat..

     Dan selepas beberapa ketike, kepale dan perott seakan mendengar kata hati kanak2 itu utk tidak sakit berpanjangan, mereka pon beransur utk pulih dan tidak saket kembali.[elok plak tuh pas btoii abih koku, adeihh..] Ya Allah, terima kasih kerana membantu hambamu ini. Kurniakanlah aku kesihatan tubuh badan yang baik untuk menjalani kehidupanku sehari harian amin.No comments:

Post a Comment