Followers

Sunday, January 23, 2011

penattt!!

      hohah0haa.. waduh2 mgu lepas dah la mgu yang sgt memenatkan dengan kelas yang full satu mgu. Minggu nii plak kls tak banyak, tapi esaimen plak yg menunggu. Asenye da nak menggunung daa esaimen yang ade, sumenye nak kena submit before CNY. Aigooo, penin plak nak kena pk kena buat sume nihh..


     Excited sangat nak balik kampung, tibe2 rase nafsu sume tuh macam dah takde, ni sume esaimen punye pasai. Pasaipa laa banyak sangat esaimen nihh?? Please lah inche, saya mau cutiii. 


     Sebenornye ade baguih jugak, dapat lah cuti dgn tenang, pas cuti plak de test 1, hahh pastu bawu bley stadi btoi2. Sem 1 dulu banyak sgt maen, ingt test tu ape jew lahh, last2 mmg effect abis kt rslt. So, sem nii kena byk focus laa kt test2, esaimen & kuiz. Final pon tak payah ckp laa, tuhh pon mmg penting, bukan sng nk dpt mrkah final nihh kalo tak stadi, 50% sgt laa ssh nak target. huhuhu..


     Diz nite, mmg kena jugak ciapkan tech comp, kena buat proposal. yang ni pon agak tension nak buat, tak dak idea kott so mlm nii  stay up la kot. tak dpt tdoq pon takpa janji ciap. kalo bertangguh nt ntah ble nak ciap. Sekali kena reject plak sok, at least ade mase lagi ley repair2.

p/s: jangan tangguh2 esaimen, skli dah bertimbun tak lalu nak ngadap, tak tau nak buat yang mana.

No comments:

Post a Comment