Followers

Thursday, January 27, 2011

otakk ku suda jemm!!!!

    Wahhh, padan muke kau, esaimen last2 minit baru sibuk terkial-kial nak buat. Sampai macam dah tak ckup otak nak pikir dahh nii. Nasib laa ade kengkawan yang baek hati kan, keje individu dah jadik mcm keje group plak.


   Ktowang bahagi2 kan soklan sensorang cket, then copy ubah2 yang mne patot. Part aku plak kena bwat pSpice, memang terkial2 laa aku menggodehnyer, tak penah gune sblom ni, ble da kena buat bawu ar nk try. Tapi bes gak kot buat mende ni, cume ble part aku nak mengopy2 balik tu yang leceh.


   Kepada kengkawan2 ku, malam nii marilah kte bersame bersengkang mate, jangan ngadap FB jew yea. Ngeh3,. Sok kalo terlepas kelas sesame tanggung laa yea. hikhik..


Sambung sambunggg keje, kang tak ciap2 plak esaimen sume nii..

No comments:

Post a Comment