Followers

Tuesday, January 25, 2011

ohh esaimen!!!

     Minggu nih, memang minggu yang boley buat aku putus fius btoi la, waduhhh!!! kelas mmg banyak free diz week, tapi esaimen bapak laa berlambak kalo kumpui da cam bukit broga dah tginyer. 

    Pulak tu, sume esaimen ni msti submit sblom CNY ni, maknenye jumaat ni la kan. Nasib satu dah setel tggal la tiga ag yang beratuq utk diciapkan. Esaimen Beku under construction yg len2 tu bukak pon blom ag. Tak tau la soklan pe yang buat aku putus fius nt.

     Haisshhh, fenin laa kopalo den ginihh, nak ciapkan sume. Ade sape sApe nak tolong aku ciapkan sume nihh???  hikhik.. Nihh, nt last2 ble da tak sempat nak buat, jawabnye copy & paste jew la ekk kengkawan. jangan marah..hakhak..

    Sudah2 malam ni, kena jugak ciapkan pe yang patot, tamau on9 lame2. Selamat laa berokband aku takde malam ni, kawan momey aku pnjam si gubby munie..atleast takde laa laju jew tangan nii membukak segala mende FB kew blog kew ape kew.

     ehhh, ape nii tak stop sTop ag, merepek meraban jew kao ek anis. hukhuk. bukak mane laa tak bukak2 nihh. Buku mane kamoo??? tak nampak pon ats meja nii. maen nyorok2 ek, awok jangan buku haa nt saya amik bantai tida bawu tahuu..ngeh3..

    outtt!!! 0utttt!!! outttt!!!!!!! tatataTitutututiiii..

No comments:

Post a Comment