Followers

Saturday, January 22, 2011

hati aku tak de taman???

ade sowang membe aku nii.
ade kew patot dye kate dalam hati aku tak de taman???
tersentap aku...
memang la pada hakikatnya aku hanya single 
without pakwe or skandal && so on
and aku jugak bukanlah seorang yang jiwang
melayan lagu rock kapak yang tangkap masok jiwang tuhh
macam mereka..
tapi im still got a feelin'
doesnt mean aku tak de layan boy2
sampi tak de feelin'2 langsung pasal lurve2 nii..
aku bukan ape aku saje jew mahu jadik macam nii,
cuba untuk melawan perasaan sendiri.
untuk mengawal diri.

&&
dont ask me the qustion why im still single rite now.
bukan aku tak nak ade kapel.
tapi buat mase sekarang aku masih perlukan mase utk
kenal diri aku sendiri dulu
baru la aku dapat untuk 
memahami dan mengenal hati orang len plak..

by now....
its hard to say 'i like u'
OR
'i love u'
to anybody.
im not me juz before
im me for future..
im only juz thinking of my future life rite now
biarlah kalo boley aku hanya bercinta 
dengan bakal suami
&&  bakal bapa kepada anak2 aku nanti..

buat mase nihh aku tak nak lalai kan hati aku
aku mahu tumpukan pd ape yang ade dulu.
iaitu pelajaran.
terlalu jauh lagi perjlanan ku.
so, terpakse aku keraskan hati ini
untuk sebuah CINTA..


saat ini,
aku hanya mahu sesuatu yang kekal,
hati yang luluh dan ikhlas utk menerima 
segalanya, seadanya,
bukan hanya utk suke2 stahun dua,
tapi untuk selamanya,
biarlah aku menunggu lamanye,
biarlah aku memilih,
untuk tidak tersalah pilih,
semuanya akan datang tanpa diminta

OHH hati
janganlah kau ragu ragu
redhakan hati
tetapkan hati ini
jauhkanlah dari sebarang hasad dengki
atau iri hati.
ikhlaskan hati ini.
teruskan niat ku ini
untuk suatu masa nanti...

LOVE URSELF BEFORE U LOVE SOMEBODY!!

No comments:

Post a Comment