Followers

Sunday, January 16, 2011

aktibiti dihujung mgu ini..

huhhh,..
sangat membosankan diri di kala hujung minggu
&& aktibiti feveret aku
ialah mengurungkan diri seorang diri di dalam bilik...
kononnyer tak nak kuar mane2 laa,
nak save bajet punyer pasai..
tapi kuar jugak akhirnyer..
hakhak,,tu nanti aku cter kt bawah nun..
&&
ble da sengsorang kt dalam bilik
ape lagi yang akan aku buat selain
mengadap lappy kesygn dan meng0n9 jaa laa kejenye..
aku on9 pon aku men game & bace blog2 yang best..
tu jeww..
&&
btw, i dun like chatting, 
so aku akan sentiasa mengoffline my fb & dun have any ym..
&&
klo takpon tgok muvie smpi tetido
ataupon membace novel yang da lame aku bace
tapi tak habis2 ag smpi sekarang..
hehehe..
asenye da dekat 2 mgu aku pegang novel tu, 
ke hulu ke hilir aku bawak tapi bace nyer tak..
bukan ape, aku menghayati cket orangnyer 
& nak bace tu pon kena ade mood gak..
bace laju2 pon tak syiok..
nt tak paham ape..

stadi+ esaimen plak???
yang ni pon same, bajet nak stadi la cket utk kuiz mgu depan
tuptuptupp
aku pon ntah kemane,
tutorial ngn esaimen satu pon aku tak sentoh lagi..
haishhh pe laah nak jadik nihh..
nguh3..

pastu melagho plak tuu..
pegi tgok wayang kott..tgok midnite muvi..
nak tau cter ape?????
hohoh0hoo..
cter ni memang leyh kena sawan, 
tangkap ngeri+seram kot..
huhhh..
kalo yang dew lemah jantung or else 
digalakkan pk la banyak2 nak tgok..
ngeh3..

nihh dye cerita yang aku tgok..

KHURAFAT


SERAM SEJUK CTER NIHH..
TAPI TAK DAK LA SERAM MANE SEBANARNYE..
HEHEHE..

dengan suasane panggung yang gamat yg orang buat bising..
cter jadik tak seram langsung..
hahahahahah..
gelak gelak lagi ade laahhhh...
kihhkihhkihhh..

TGOK JGN TAK TGOK!!!!
hahahaa..

2 comments:

  1. ouh ni keja dia ujung minggu ya ank dara!!!haha

    ReplyDelete
  2. hahahahhaa..
    paku dulang paku serpih..
    dye pon same gak..

    ReplyDelete